Buitengewoon Psychologen

  • Home
  • Over de praktijk
  • Buitengewoon Psychologen

Al een tijdje ben ik achter de schermen samen met zes andere GZ-psychologen, allen ook buitenpsycholoog, een collectief aan het opzetten. Wat startte met gezelligheid, kennis en inspiratie delen en gezamenlijke intervisie is uitgemond tot een samenwerking die verder gaat. We zijn druk bezig onze krachten te bundelen en gezamenlijk behandelaanbod te creeeren.

Bij Buitengewoon Psychologen staan wij voor effectieve psychologische behandelingen, midden in de natuur.
Ons team bestaat uit zeven gedreven GZ-psychologen die elk een schat aan ervaring meebrengen. Wij zien dat de rust en ruimte in de natuur krachtige middelen zijn om herstel en groei te bevorderen.
Bij ons ontvang je zorg die verder gaat dan de spreekkamer.
Wij lopen met je mee om je te helpen je weg weer te vinden.

Als collectief bieden we ook gezamenlijk behandeling aan. Zie de pagina's hieronder voor het huidige aanbod.
Eendaagse traumabehandeling in de natuur: eendaagse traumabehandel dag in de natuur (met voorafgaand een intakegesprek en gevolgd door behandeling/ nagesprekken)
Natuurlijk zorgen voor jezelf!: een dag waarin je praktische en ervaringsgerichte tools krijgt gericht op (beter) leren zorgen voor jezelf, keuzes maken die jouw passen en weer meer richting krijgen in het leven. Dit aanbod is nog in ontwikkeling, maar er verwacht in ieder geval technieken uit de Acceptance and Commitmenttherapy (ACT)/ Mindfulness welke worden ingezet in en samenwerkend met de natuur.